8skivertoastbrødeller 6 hvis du vil lave 3 lag brød i trekanter
2dlkarrydressingeller anden dressing
Salt og peber
Sådan gør du
Fjern fedt og sener fra kyllingebrystfileterne, og skær dem i strimler.
Varm olien på en pande, og brun kyllingestrimlerne.
Drys paprika og chilipulver over, og lad det riste yderligere ½ minuts tid.
Krydr med salt og peber.
Steg baconskiverne sprøde.
Skyl salat og tomater, og skær salaten i strimler og tomaterne i skiver.
Rist toastbrødet.
Smør dressing på brødet – rigeligt med dressing – og læg salat, kylling, tomatskiver og bacon på, og slut af med en skive brød.
Noter
Vil du lave den traditionelle med tre trekantede skiver, så skær brødskiverne over diagonalt. Smør brødet med dressing, og kom salat og kylling på fire af de trekantede brødskiver. Læg herefter en brødskive oven på og så tomat og bacon. Slut af med den sidste skiver brød på hver af de fire sandwich.Du kan også servere tomaterne til, hvis du synes sandwichen bliver for høj. Hold evt. sandwichen sammen med et pind stukket hele vejen igennem fra den øverste skive brød til den nederste.