Derfor er min version af frugtsalat nok mere frugt end råcreme, men lidt skal der altså til synes jeg. Og det er også tilladt at give den et drys hakket chokolade.
400gfrugter og bær – helst friskef.eks. appelsin, ananas, æble, vindrue, pære, melon, banan, jordbær, brombær, hindbær, kiwi, mango eller … Ja, mulighederne er mange. Vælg en 4-5 stykker.
Sådan gør du
Pisk fløden til en let skum, og vend yoghurt, sukker og vaniljesukker i.
Skyl frugten, fjern evt. skrog, skræl, kerner osv., og skær frugten i passende bidder.
Anret i portionsskåle et par skefulde creme, og kom frugterne ovenpå.
Noter
Du kan også sætte hele herligheden ind på bordet i små skåle. På denne måde kan du både tilgodese mælkeallergiker – de kan spise frugten uden creme – og kræsne munde ved at de kan vælge lige nøjagtig den slags frugt de ønsker og gå uden om dem de ikke bryder sig om.Hvis du vil have chokoladestykker i, kan den vendes i cremen ellers kan du rive det ovenpå skålen med frugtsalat, det pynter nemlig også godt.Husk at du også and undlade cremen fuldstændig og bare spise de lækre frugter som de er!Velbekomme!Se andre salater her.