Egentlig er det vel nok også det mest almindelige at bruge pulled pork til. Hvor meget du skal bruge kommer selvfølgelig an på hvor mange burgere I kan spise hver. Jeg synes en burger pr. person er rigeligt, for de mætter godt.
1rødløg – eventuelt syltede rødløg hvis du vil have det ekstra syrligt
4store burgerboller
400-500gvarm pulled porkkan evt. lunes i ovnen
Salt og peber
Sådan gør du
Snit hvidkålen fint med en skarp kniv.
Skræl gulerødderne, og riv dem på den grove side af rivejernet.
Skær de fire af drueagurkerne i små tern.
Bland det hele i en skål.
Pisk eddike, sukker og et nip salt sammen, hæld det over, og sæt det hele på køl i mindst en time, men gerne længere.
Bland mayonnaise og chilisauce sammen til en dressing.
Skær rødløget i ringe, og de sidste fire drueagurker i skiver på langs.
Når coleslawen er ved at have trukket færdig, luner du burgerbollerne på brødristeren eller i ovnen.
Nu er du klar til at bygge burgere. Start med at skære burgerbollerne igennem.
Smør begge halvdele med chilimayonnaise.
Læg en god portion coleslaw på bunden af bollen, dernæst en god portion pulled pork, syltet agurk og ringe af rødløg. Læg til sidst toppen af burgerbollen på, og pres let sammen.
Noter
Er der mere ”fyld” tilbage kan det spises ved siden af som tilbehør.