Til denne tærte kan du bruge frosne eller friske hindbær. Frosne hindbær er en del billigere end friske, men de er garanteret ikke danske, medmindre det er egen avl, du har frosset ned. Bruger du frosne hindbær, skal de tø op og dryppe af, inden du kommer dem i tærten.
Saml dejen med det ene æg, pak den i husholdningsfilm, og læg den på køl i ½ times tid.
Riv imens marcipanen, og knus makronerne.
Tænd ovnen på 200° C varmluft.
Skær ca. en tredjedel af dejen fra, og læg det til side.
Rul resten af dejen ud med en kagerulle, og beklæd en tærteform (24 cm) med den.
Kom revet marcipan og derefter de knuste makroner på tærtebunden.
Fordel hindbærrene i tærten.
Rul resten af dejen ud (den du har lagt til side), og skær den i brede strimler – skal det være ekstra fint, kan du også stanse nogle figurer ud og pynte med.
Læg strimlerne på kryds og tværs over hindbærrene.
Pisk det sidste æg sammen, og pensl dejstrimlerne med det.
Bag tærten i ca. 25-30 minutter, til dejen er sprød og gylden.
Pynt evt. med friske hindbær, og servér med let pisket flødeskum, creme fraiche eller is.