I stedet for ekstrakt kommer du krydderierne direkte i drikken. Og da der ikke er nogen rosiner, der skal stå og suge snaps, er hele processen meget hurtigere og enklere.
5 fra 2 stemmer
Samlet tid: 15 minutterminutter
Antal: Nem
Servings: 4personer
Author: Pernille
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
1flaske god rødvin – f.eks. Côtes du Rhone eller en vin lavet på druerne zinfandelprimitivo eller malbec
2½dlvand
3nelliker
1kanelstang
1appelsin – evt. også 1 til pynt
Sådan gør du
Bland alle ingredienserne – undtagen appelsin – i en gryde, og varm op, til lige før vinen koger.
Skær appelsinen i små stykker, og tilsæt dem.
Lad det hele stå over varmen i ca. 10-15 minutter.
Hæld drikken i forvarmede krus, kopper eller glas – tag evt. nelliker og kanelstang op, eller lad dem pynte i drikken.