Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Havregrød opskrift
Jeg laver stadig havregrød på vand – jeg har fået det lavet på mælk, men jeg bryder mig ikke om det – men hvis du foretrækker mælk, så kan du blot udskift vand med mælk i nedenstående opskrift.
3.78
fra
9
stemmer
Samlet tid:
4
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Nem
Servings:
1
personer
Calories:
250
kcal
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
1
dl
havregryn
pr. person
▢
2
dl
mælk
– pr. dl havregryn
▢
1
nip salt
▢
½
tsk
sukker
Sådan gør du
Kom havregryn og mælk i en gryde af passende størrelse, og bring det i kog.
Smag til med salt og lidt sukker.
Rør jævnligt rundt i grøden, mens den kommer under kog (det skal ikke buldrekoge, for så brænder det på) og får den rette konsistens.
Næringsindhold pr. servering
Kalorier:
250
kcal
|
Kulhydrat:
30
g
|
Protein:
11
g
|
Fedt:
9
g
|
Mættet fedt:
4
g
|
Flerumættet fedtsyre:
0.2
g
|
Enkeltumættet fedtsyre:
1
g
|
Kolesterol:
24
mg
|
Natrium:
76
mg
|
Kalium:
300
mg
|
Fiber:
4
g
|
Sukker:
10
g
|
Calcium:
246
mg