Go Back
+ servings
pizzadej

En god opskrift på pizzadej

Det samme gør sig selvfølgelig gældende for den hjemmelavede pizzadej. Sørg for at komme lidt fuldkornsmel i dejen. En god pizzadej skal være lidt elastisk at arbejde med, men ikke så elastisk at den smutter tilbage til sin oprindelige form lige gyldigt hvad du gør ved den.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Sværhedsgrad: Nem
Antal: 1 pizzadej

Ingredienser

  • 3 dl vand
  • 25 g gær
  • 1 spsk. olie
  • tsk. salt
  • 100 g grahamsmel
  • 380-400 g hvedemel

Sådan gør du

  • Opvarm vandet til 37° C.
  • Rør gæren ud i det lune vand.
  • Tilsæt olie, salt og mel.
  • Ælt dejen sammen, og lad den hæve i ca. 1 time.