Go Back
Rysteribs

Hvad er rysteribs?

Det er ikke den store videnskab at ryste de lækre ribs. Det er nemlig blot ribs og sukker, der er rystet sammen og har trukket lidt. Nogle mener dog, at ribsene ikke må gå i stykker, de skal blot vendes forsigtigt rundt med sukkeret. Hvorfor skulle det så hedde rysteribs? Ja, jeg spørger bare. Så ryst endelig! Ribsene smager godt til flæskesteg, frikadeller eller andre stegte retter, men det smager også godt som topping på f.eks. havregrøden, ostemaden eller isen.
5 fra 1 stemme
Samlet tid: 11 minutter
Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • Friske ribs
  • Sukker – 2 spsk. pr. 1 dl ribs

Sådan gør du

  • Rib ribsene, og skyl dem grundigt.
  • Kom dem i en skål, glas eller bøtte med låg.
  • Tilsæt sukker, sæt låg på, og ryst!
  • De kan spises med det samme, men de smager bedst, hvis de får lov at trække mindst en times tid.