Jeg har faktisk også forsøgt mig med både almindeligt sukker (melis) og rørsukker. Men her syntes jeg ikke, at forskellen var nævneværdig. Og så kan du jo lige så godt bare bruge den type sukker, du har i skabet.
Hak chokoladen groft, og smelt den over vandbad sammen med smørret.
Pisk æg og sukker hurtigt sammen, og vend den smeltede chokolademasse i med en dejskraber.
Sigt mel, bagepulver og kakaopulver sammen.
Tilsæt hakkede valnøddekerner, salt og revet tonkabønne, og rør det i chokolade-æggemassen.
Beklæd en form på ca. 24 x 24 cm med bagepapir, og hæld dejen i.
Sæt formen med dejen til verdens bedste brownie i ovnen, og lad den bage i ca. 40 minutter – den skal være lidt ubagt i midten. Så når du stikker en kødnål eller strikkepind i kagen, skal der hænge lidt dej fast på den.
Afkøl verdens bedste brownie i formen.
Lav en chokoladeglasur ved at smelte smør, grofthakket chokolade samt fløde, og fordel massen på den afkølede kage.
Lad glasuren størkne, og skær derefter kagen ud i 12-14 stykker.