Her får du så opskriften på de lækre syltede rødløg – det tager kun 10-15 minutter af din tid. De skal så godt nok afkøles også, men det behøver du jo ikke at holde øje med.
2laurbærblade – gerne friskemen tørrede går også an
Dild
Stjerne anis
Kanelstang
Kardemomme
½spskhele Nellikeranbefales
Sådan gør du
Kom eddiken I en gryde sammen med sukker og de valgte krydderier, kog op, og lad det koge i ca. 10 minutter til sukkeret er opløst.
Pil imens løgene, og skær dem i tynde skiver – du kan også skære dem i tynde både i stedet hvis du vil have lidt grovere stykker.
Tag gryden af varmen, og kom løgringene i den varme lage
Hæld citronsaft ved (kan undlades men giver en flot farve) og lad køle af.
Kom løg og lage i skoldede glas med tætsiddende låg, og sæt dem i køleskabet hvor de kan holde sig meget længe – jeg har ikke oplevet endnu at mine er blevet for gamle, men vi spiser dem altså også til rigtig mange ting, så de får hurtigt ben at gå på. De kan spises efter ca. 2-3 timer, men er nok bedst efter 2 dage.