Opskriften her kan selvfølgelig også bruges til almindelige eller store tomater. Men alle tomater smager ikke ens. Og så er der bare en vis charme over de små tomater frem for en stor tomat fyldt med mayonnaise – det lyder bare ikke lige så lækkert.
Skær baconen i tynde skiver, og kom den på en kold pande.
Skrue varmen op til lidt højere end medium, og steg baconskiverne i 5-6 minutter, til de er lige netop brune.
Sæt dem til afkøling, og smuldr dem til små stykker.
Bland mayonnaise, bacon, hakkede forårsløg og hakket persille sammen.
Skær toppen af cherrytomaterne – kun lige den øverste skive – udhul dem ved at fjerne kerner og kød med en lille teske – vær forsigtig, så tomaterne ikke går i stykker.
Fyld hver tomat med mayonnaisefyldet, og stil dem i køleskabet i mindst en time.
Baby BLT serveres kolde som en snack, en del af en buffet eller som tilbehør til f.eks. en hakkebøf eller en fiskefilet.