Normalt steger man en pariserbøf med brødet på – altså former bøffen på brødet, steger kødsiden først og derefter brødsiden. Men jeg vil gerne have min bøf gennemstegt og undgå at brødet bliver svedent af den grund, så derfor laver jeg brød for sig og bøf for sig.
2spsk.fintrevet peberrod – køb en frisk peberrod– køb en frisk peberrod, og riv selv, det er der meget mere smag i end i den peberrod, du køber revet
Salt og peber
Sådan gør du
Skyl peberfrugten, og skær den i tern – stok og frø skal ikke bruges.
Pil rødløget, og skær det i ringe.
Form kødet til fire lige store bøffer, drys med salt og peber, og steg dem på en pande i lidt smør.
Steg brødskiverne i fedtstoffet – subsidiært kan du riste dem. Det gør retten mindre fed, men det går også ud over smagen – hvis du altså kan lide den ”fedtede” smag.
Skyl salatbladene, og fordel dem på brødskiverne.
Læg en bøf ovenpå, og pynt med løgringe, peberfrugttern, kapers og revet peberrod, og hæld til sidst en rå æggeblomme ud over det hele. Du kan også servere æggeblommen i en lille skål eller i en halv æggeskal ved siden af