4hvedetortillas af den størrelseder lige passer til min stegepande
200grevet ost – vælg en ostder smelter godt på kort tid, f.eks. den du bruger til pizza
2dlmajskerner
200gstegte kyllingestrimler
Rød salsa
Sådan gør du
Hæld væden fra kidneybønnerne, og lad dem dryppe af i en sigte.
Skær rødløgene i små tern
Læg en tortilla på en slip-let pande.
Drys 50 g revet ost ud over den.
Fordel en fjerdel af kidneybønner, rødløg, majskerner og de stegte kyllingestrimler på halvdelen af tortillaen.
Fold tortillaen sammen, når osten begynder at smelte.
Steg quesadillaen på begge sider, til den har en gyldenbrun farve.
Tag quesadillaen af panden, og hold den varm, mens de tre andre quesadillas tilberedes på samme måde.
Når alle quesadillas er færdige skæres de ud i fire trekanter hver.
Noter
Server med rød salsa – jeg bruger en af medium styrke. Du kan naturligvis lave den selv, men det er hurtigere at købe den. Giv hver gæst deres egen skål med salsa, så ingen skal dele mundvand.
Velbekomme!