Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
Smaller
Normal
Larger
Barbecue sauce
En god barbecuesauce skal være sådan lidt allround – altså alsidig i brug. Den er nærmest uundværlig at have på lager – i køleskabet – hvis et stykke kød, nogle grøntsager eller en ret skal piftes lidt op.
5
fra 1 stemme
Ret:
Grill, Gryderetter, Hovedret, Oksekød, Sovs, Tilbehør, vegetarisk
Forb. tid:
5
minutter
minutter
Tilb. tid:
10
minutter
minutter
Calories:
414
kcal
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
1
fed
Hvidløg
▢
1
dl
God ketchup
- se opskriften nedenfor
▢
75-100
g
Brun farin
- efter smag
▢
2
spsk
Æblecidereddike
▢
2
tsk
Sojasauce
▢
2
tsk
Dijonsennep
▢
2
tsk
Paprika
▢
2
tsk
Chili chipotle
- (tørret, røget chili) – det kan fås både som pasta, flager og stødt pulver. Jeg bruger pulver
Sådan gør du
Pilhvidløgsfeddet, og pres det gennem hvidløgspresseren.
Bland alle de øvrige ingredienser sammen med hvidløgspuréen.
Opvarm saucen ved svag varme, til sukkeret er opløst.
Smag evt. til med mere sukker.
Afkøl evt. saucen før brug
Næringsindhold pr. servering
Kalorier:
414
kcal
|
Kulhydrat:
103
g
|
Protein:
2
g
|
Fedt:
1
g
|
Mættet fedt:
1
g
|
Natrium:
1066
mg
|
Kalium:
460
mg
|
Fiber:
2
g
|
Sukker:
96
g
|
Vitamin C:
4
mg
|
Calcium:
78
mg
|
Jern:
1
mg