Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Biksemad med spejlæg – opskrift
Den mest almindelige måde at få serveret biksemad på er nok med spejlæg, rødbeder og HP-sauce eller engelsk sauce og måske ketchup.
4.75
fra
4
stemmer
Samlet tid:
30
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Nem
Servings:
4
personer
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
600
g
kartofler – evt. kogt i forvejen
▢
500
g
stegt eller kogt kød – okse
svin, lam eller lignende
▢
3
mellemstore løg
▢
Olie
smør eller fedt til stegning
▢
Salt og peber
Sådan gør du
Skær de kogte kartofler i mindre stykker.
Skær kødet i stykker af nogenlunde samme størrelse.
Hak løgene groft.
Brun kartofler og løg, og tilsæt herefter kødet.
Kom en klat smør ved og ”biks” det godt sammen.
Smag til med salt og peber når det hele er varmet godt igennem.