Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Bøf med løg
Som tidligere nævnt er det en ret, der er hurtigt lavet, og tilligemed er det nemt. Det er en af den slags retter, hvor du ikke har brug for nogen opskrift, når du først har prøvet at lave den en enkelt gang.
5
fra
2
stemmer
Samlet tid:
40
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Nem
Servings:
4
personer
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
4
løg
▢
Smør til stegning
▢
500
g
hakket oksekød
▢
2-3
spsk.
mel
▢
3
dl
bouillon af valgfri karakter
▢
2-3
spsk.
hvedemel
▢
1
dl
vand
▢
Lidt kulør
▢
Salt og peber
Sådan gør du
Pil løgene, skær dem i tynde skiver.
Brun smør i en dyb stegepande, og brun løgene, og steg dem ved middel varme, til de er brune og bløde.
Form imens det hakkede oksekød til fire lige store bøffer, som du hakker let med en kniv på kryds og tværs på begge sider.
Vend dem evt. i mel tilsat salt og peber. Det kan udelades, så krydrer du blot bøfferne med salt og peber.
Tag løgringene af panden, og hold dem varme.
Tilsæt evt. mere smør, og brun og steg bøfferne til de er gennemstegte – det tager ca. 20 minutter – 8-10 minutter på hver side.
Tag bøfferne af panden, og hold dem varme.
Kog panden af med bouillonen.
Rør mel ud i vandet, og jævn sovsen.
Lad sovsen simre 5-10 minutter, så melsmagen forsvinder helt.
Tilsæt kulør, og smag til med salt og peber.