Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Brownies uden æg og mælk
Jeg har sagt det før, og jeg siger det gerne igen. Selvom du ikke kan tåle mælk, eller hvis du er veganer, så skal du ikke gå ned på chokolade – heller ikke på chokoladekager eller brownies. Og brownies kan selvfølgelig også laves uden æg og mælk.
5
fra 1 stemme
Ret:
Dessert, Vegansk
Keyword:
Kage
Forb. tid:
20
minutter
minutter
Tilb. tid:
1
time
time
Servings:
18
Stykker
Calories:
164
kcal
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
200
g
vegansk chokolade
▢
140
g
hvedemel
▢
20
g
kakaopulver
▢
180
g
sukker
▢
1
tsk.
vaniljesukker
▢
¾
dl
neutral olie
– f.eks. solsikkeolie
▢
2½
dl
mandeldrik
Sådan gør du
Bræk chokoladen i mindre stykker, og smelt den over vandbad.
Bland de tørre ingredienser – mel, kakao, sukker og vaniljesukker.
Tilsæt smeltet chokolade, olie og mandeldrik.
Tænd ovnen på 180° C, ikke varmluft, og fortsæt fra punkt 7. til 9. i opskriften længere oppe på siden.
Næringsindhold pr. servering
Kalorier:
164
kcal
|
Kulhydrat:
23
g
|
Protein:
2
g
|
Fedt:
8
g
|
Mættet fedt:
3
g
|
Flerumættet fedtsyre:
1
g
|
Enkeltumættet fedtsyre:
3
g
|
Transfedtsyre:
1
g
|
Natrium:
19
mg
|
Kalium:
25
mg
|
Fiber:
1
g
|
Sukker:
15
g
|
Calcium:
34
mg
|
Jern:
1
mg