Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Croque Monsieur – opskrift
Herreudgaven af toasten har egentlig bare fået et ekstra lag ost. Ovenpå. Man kunne ellers fristes til at tilføje bacon til sådan en rigtig mandetoast, men det skal der altså ikke.
5
fra 1 stemme
Samlet tid:
10
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Nem
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
2
skiver
toastbrød
▢
lidt smør
▢
2
tsk.
sennep – gerne dijonsennep
▢
1
skive
god skinke – den behøver ikke være fransk
men gå uden om den almindelige kogte i firkantede skiver
▢
1
skive
god
fed ost – f.eks. gouda
▢
Revet emmentaler eller lignende
Sådan gør du
Tænd for toasteren.
Smør evt. de to skiver toastbrød med en smule smør, så de ikke hænger fast i toasterens belægning.
Vend den ene skive om, og smør den med sennep.
Læg en skive skinke på og en skive gouda ovenpå.
Læg den anden skive toast ovenpå med smørsiden opad.
Kom toasten i toasteren, til den er gylden og sprød.
Riv emmentaler oven på toasten, mens den stadig er varm.