Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Dadler med bacon
Dadler med bacon er en snack, som de fleste kan lide – også børn. Vær forberedt på, at de forsvinder hurtigt, så lav endelig rigeligt.
5
fra 1 stemme
Samlet tid:
20
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Nem
Servings:
4
personer
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
Friske og bløde dadler
▢
Halvt så mange skiver bacon
som du har dadler
Derudover skal du bruge så mange tandstikker af træ, som du har dadler.
Sådan gør du
Tænd ovnen på 225° C
Udsten dadlerne.
Skær eller klip baconskiverne over på midten.
Rul en halv skive bacon om hver enkelt daddel, og stik en tandstik i for at holde baconen fast.
Læg dadlerne i et ovnfastfad eller en bradepande beklædt med bagepapir.
Sæt dem i den varme ovn i 10-12 minutter, til baconen er blevet sprød.