Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Dyrlægens natmad – opskrift
Meget godt kan man sige om dyrlægens natmad, men fed det er den!
4.15
fra
7
stemmer
Samlet tid:
5
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Nem
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
1
skive
godt rugbrød
▢
Krydderfedt
▢
Smør
▢
Godt med leverpostej – sådan ca. 80-100 g
▢
2-3
skiver
saltkød eller gerne flere
▢
Kraftsky
▢
pynt
Sådan gør du
Smør den ene halvdel af brødet på langs med krydderfedt og den anden halvdel med smør.
Kom en eller to tykke skiver leverpostej eller flere tynde ovenpå.
Fordel skiver af saltkød oven på leverpostej – buk dem evt. lidt sammen.
Kom sky på, og pynt evt. med løgringe, karse, tomatbåde eller i den dur. På billedet har der også sneget sig et salatblad ind.