Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Hjemmelavede hvedetortillaer
Som lovet får du også en opskrift på hjemmelavede tortillaer.
Ingen anmeldelser
Ret:
aftensmad, Frokost
Forb. tid:
20
minutter
minutter
Tilb. tid:
10
minutter
minutter
Samlet tid:
30
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Middel
Servings:
4
store stykker
Calories:
113
kcal
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
75
g
hvedemel
▢
½
tsk.
bagepulver
▢
½
tsk.
salt
▢
25
g
smør
▢
3
dl
varmt vand
Sådan gør du
Bland mel, bagepulver og salt sammen.
Skær smørret i tern, og tilsæt det.
Tilsæt det varme vand lidt ad gangen, til du har en klæbrig dej, og ælt den grundigt sammen.
Lad dejen hvile på et meldrysset bord under et viskestykke i ca. 20 minutter.
Del dejen i 4 stykker, der formes til boller og derefter rulles ud til tortillaer.
Lad dem hvile i yderligere 10 minutter.
Steg dem på en stor, tør stegepande i ca. ½ minut på hver side.
Servér med det samme, eller følg anvisningen i punkt 8 og 11 herover.
Næringsindhold pr. servering
Kalorier:
113
kcal
|
Kulhydrat:
14
g
|
Protein:
2
g
|
Fedt:
5
g
|
Mættet fedt:
3
g
|
Flerumættet fedtsyre:
1
g
|
Enkeltumættet fedtsyre:
1
g
|
Transfedtsyre:
1
g
|
Kolesterol:
13
mg
|
Natrium:
102
mg
|
Kalium:
22
mg
|
Fiber:
1
g
|
Sukker:
1
g
|
Calcium:
12
mg
|
Jern:
1
mg