Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Hjemmelavede ristede løg – opskrift
Løgene kan bruges i burgere eller på hotdogs eller på et stykke med Roskilde landevej (spegepølse) med remoulade eller et stykke med nye kartofler og mayonnaise. Du har sikkert selv flere gode forslag.
5
fra
2
stemmer
Sværhedsgrad:
Nem
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
1-2
store løg – et enkelt stort løg eller to mellemstore kan række til fire burgere. Men så er der også spist op
▢
4-5
spsk.
hvedemel
▢
2
dl
olivenolie
▢
Salt – groft eller flagesalt
Sådan gør du
Pil løgene, og skær dem i tynde skiver.
Skil lagene fra hinanden, så ingen ringe hænger sammen.
Kom hvedemel i en skål eller en plasticpose, og vend/ryst løgringene grundigt i det.
Hæld løg og mel i en sigte, og ryst det overskydende mel bort.
Varm olien i en gryde.
Kom nogle af løgringene i, når olien er varm – de skal ikke ligge i lag.
Lad løgringene stege i olien, til de er brune.
Tag dem op med en hulske, læg dem på fedtsugende papir – kaffefilter eller tyk køkkenrulle – og drys med salt.
Kom et nyt hold løgringe i gryden, og fortsæt på samme måde, til alle løgringe er ristede.