Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Kogt skinke – opskrift
Men billigt eller dyrt, det smager dejligt, det er nemt at lave, og det er også forholdsvist hurtigt at tilberede – det passer stort set sig selv, så du har tid til at tage dig af tilbehøret.
3.75
fra
4
stemmer
Samlet tid:
1
time
time
15
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Middel
Servings:
6
personer
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
1
kg
skinke
▢
10-15
hele peberkorn
▢
2
laurbærblade
Sådan gør du
Tag nettet af skinken. Vær lidt varsom, det kan hænge godt fast, så der ryger kød med af, hvis du bare flår til.
Læg skinken i en passende gryde, og hæld så meget koldt vand ved, at det dækker.
Kom peberkorn og laurblade i gryden, læg låg på, og sæt den over ved høj varme.
Skru ned for varmen, når vandet koger, og lad skinken simre i 40 minutter – skum undervejs suppen med en hulske.
Tag gryden af varmen, men lad låget blive på, og lad skinken stå i suppen i 20 minutter. Suppen kan bruges som fond til en sovs.