Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Pandekager uden mælk – opskrift
Pandekagerne herunder er ikke veganske og heller ikke laktosefri, medmindre du køber en laktosefri margarine.
5
fra 1 stemme
Samlet tid:
40
minutter
Sværhedsgrad:
Nem
Antal:
4
personer
Forfatter:
Pernille
Ingredienser
100
g
margarine
8
æg
3
spsk.
sukker
1
tsk.
salt
1
spsk.
stødt kardemomme – kan udelades eller erstattes af 1 tsk. vaniljesukker
300
g
hvedemel
7
dl
vand
1
dl
øl
Sådan gør du
Smelt margarine på din pandekagepande, den må endelig ikke brune.
Pisk imens æggene godt sammen, til de er skummende og luftige.
Bland sukker, salt og evt. kardemomme eller vaniljesukker i melet, og tilsæt det sammen med vand og øl.
Tilsæt til sidst den smeltede let afkølede margarine, og pisk det sammen til en ensartet dej.
Sæt skålen tildækket i køleskabet i et kvarters tid – så kan du rydde op i køkkenet imens.
Steg pandekagerne på pandekagepanden uden tilsætning af mere fedtstof, til de er gyldne på begge sider.