Go Back
Majs på grill

Majs på grill – opskrift

Du kan bruge hele krydderurter, eller du kan bruge hakkede krydderurter. Du kan også bruge en blanding af friske, hakkede krydderurter og lidt tørrede krydderurter, men flest af de friske.
5 fra 1 stemme
Samlet tid: 35 minutter
Sværhedsgrad: Nem
Antal: 1 majskolbe pr. person

Ingredienser

  • Friske chilipebre eller tørrede chiliflager
  • Smør der har stået ude lidt, så det er blevet medgørligt
  • 1 bdt. blandede krydderurter og evt. lidt tørrede – f.eks. frisk salvie rosmarin og basilikum samt tørret timian
  • 1 majskolbe pr. person

Sådan gør du

  • Hak chilipebre fint – hvis ikke du bruger chiliflager – kom det i smørret, og bland det godt rundt.
  • Hak evt. krydderurterne, og bland evt. de tørrede krydderurter i.
  • Træk de yderste blade på majskolben ned, men uden at trække dem af.
  • Fjern trådene, de er ikke rare at få i munden, og smør majskolben med chilismørret.
  • Pak majsene ind i krydderurter, og fold de yderste blad op omkring majskolben igen, så majsen er pakket pænt ind.
  • Majskolberne grilles i ca. 20 minutter på indirekte varme. Husk at vende dem indimellem.