Go Back
+ servings
Quesadillas

Quesadillas – opskrift

Her får du opskriften på de quesadillas, jeg lavede sidste gang, vi fik quesadillas. Der er også kød i, fordi jeg havde en rest stegt kylling.
4 fra 1 stemme
Ret: Forret, Snack
Køkken: mexican
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Samlet tid: 15 minutter
Antal: 4 quesadillas
Kalorier: 419kcal

Ingredienser

  • 1 dåse kidneybønner
  • 2 rødløg
  • 4 hvedetortillas af den størrelse der lige passer til min stegepande
  • 200 g revet ost – vælg en ost der smelter godt på kort tid, f.eks. den du bruger til pizza
  • 2 dl majskerner
  • 200 g stegte kyllingestrimler
  • Rød salsa

Sådan gør du

  • Hæld væden fra kidneybønnerne, og lad dem dryppe af i en sigte.
  • Skær rødløgene i små tern
  • Læg en tortilla på en slip-let pande.
  • Drys 50 g revet ost ud over den.
  • Fordel en fjerdel af kidneybønner, rødløg, majskerner og de stegte kyllingestrimler på halvdelen af tortillaen.
  • Fold tortillaen sammen, når osten begynder at smelte.
  • Steg quesadillaen på begge sider, til den har en gyldenbrun farve.
  • Tag quesadillaen af panden, og hold den varm, mens de tre andre quesadillas tilberedes på samme måde.
  • Når alle quesadillas er færdige skæres de ud i fire trekanter hver.

Noter

Server med rød salsa – jeg bruger en af medium styrke. Du kan naturligvis lave den selv, men det er hurtigere at købe den. Giv hver gæst deres egen skål med salsa, så ingen skal dele mundvand.
Velbekomme!

Næringsindhold pr. servering

Kalorier: 419kcal | Kulhydrat: 32g | Protein: 28g | Fedt: 21g | Mættet fedt: 11g | Kolesterol: 85mg | Natrium: 577mg | Kalium: 469mg | Fiber: 3g | Sukker: 6g | Vitamin C: 7mg | Calcium: 405mg | Jern: 2mg