Tofuen duppes grundigt med et stykke køkkenrulle, så den er helt tør, og alt vandet er presset ud. Skær i grove firkanter. Hæld lidt olie på panden og steg stykkerne på alle sider. Lad dem køle af i en skål.
Kom løg, hvidløg, svampe, aubergine og rød peberfrugt på panden og steg et par minutter. Rør godt rundt og rør derefter tomatpuré, hakkede tomater og paprika i.
Tilsæt 1 terning grøntsagsbouillon + 1 dl. vand. Hæld sojafløden i gryden lidt af gangen og krydr med peber.
Læg låg på og lad simre i ca 10 min – tilbered risene i mens.
Smag retten til med paprika, salt og peber undervejs. Lad simre under middel varme og tilsæt lidt vand, hvis retten bliver for tyk.
Inden servering hældes tofuen i. Server med de færdigkogte ris, et drys friske krydderurter og fladbrød.