Denne udgave af tabouleh består bland andet af persille – masser af persille. Salaten er velegnet til at spise som den er – for eksempel til frokost – eller som tilbehør til alt hvad du ville kunne finde på at servere salat til. Når jeg serverer denne tabouleh som tilbehør til eksempelvis koteletter, serverer jeg ikke andet til end et stykke brød – ingen kartofler ris eller lignende.
1dlfriskpresset citronsaft – Husk at smage tildet skal være surt!
½tsksalt -men husk at du smager til
1⁄3tsk libanesisk de 7 krydderier
(De 7 krydderier er et krydderimix af krydderier såsom allehånde, kommen, gurkemeje, saffron og meget mere. Dette krydderi bliver primært brugt at det mellemøstlige køkken og det græske køkken. Du kan købe dette krydderi hos mange danske grønthandlere. )
Sådan gør du
Hak tomaterne i rigtig fine stykker og kom det i en skål
Hak løget rigtig fint også og kom det ovenpå tomaterne i skålen (hvis det skal serveres med det samme, så kom bulguren ned i med tomaterne og løget så det kan trække af tomatens saft)
Sker stilkene af persillen og hak det rigtig fint
Sker stilkene af mynten og hak det også rigtig fint
Derefter tager du persillen og mynten og kommer det i blød
Kom det persille/mynte blandingen i et dørslag og lad vandet sive ud men du lige vasker det en gang til.
Kom persille/mynte blandingen i skålen med tomat/løg/bulgur blandingen.
Kom olivenolien, citronsaften, salt og 7 krydderier.