Bag rigeligt! Kagerne kan holde sig længe i en dåse med tætsluttende låg, altså hvis du lader låget blive på dåsen, for de har den uskik, at de nærmest angriber dig, hvis de ikke er forsvarligt lukket inde.
Bland sirup og sukker sammen i en skål, og pisk herefter smørret i.
Bland alle de øvrige ingredienser, og hæld det ned i sirupblandingen til en sammen hængende dej, som sættes overdækket i køleskabet i mindst en time.
Tænd ovnen på 175° C varmluft.
Del dejen i mindre stykker – jeg deler den i 4 – og lav lange stænger af hvert stykke på ca. 1½ cm i diameter. Dejen kan godt være lidt porøs, så træk, form, rul, hvad der nu fungerer bedst for dig. Det skal bare ende med en lang, rund stang/pølse med den angivne diameter.
Tryk pølsen hårdt med bagsiden af en gaffel, så der kommer riller i den, og så den bliver flad og bred.
Skær stangen i 5-6 cm lange småkager, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag kagerne i 10-12 minutter. De er bløde, når du tager dem ud af ovnen, men de bliver hårde, når de har stået og kølet lidt af. Du må endelig ikke bage dem, til de er hårde, så risikerer du at knække tænderne på dem.
Noter
Skulle du have fået bagt dem så længe, at de er blevet meget hårde, så smid dem ikke ud. De smager skønt og bliver bløde/sprøde, hvis du dypper dem i kaffen eller teen.