Bland dem med æggeblommer og de 85 g sukker, og rør det sammen med en ske eller slev – ikke i røremaskinen eller med elpiskeren.
Rør nu piskefløde og mælk i blandingen.
Hæld blandingen igennem en sigte.
Fordel blandingen i fire ovnfaste skåle af ca. 2 dl hver.
Sæt skålene i et fad, bradepande eller lignende, og fyld kogende vand i fadet, indtil vandkanten flugter med crème brûlée-kanten i skålene.
Bag crème brûléerne i 30 minutter. Når du tager dem ud af ovnen, skal de skælve. De sætter sig, når de bliver kolde.
Stil nu skålene i køleskabet i mindst 3-4 timer – du skal ikke dække dem til.
Fordel den sidste spsk. sukker over desserterne, og brænd dem med en gasbrænder, til sukkeret er karamelliseret.
Servér straks de færdige crème brûléer.
Noter
Tip: Hvis du ikke bryder dig om at dine crème brûléer står udækket i køleskabet, kan du sætte husholdningsfilm over hver enkelt skål. Den skal sættes helt tæt på indersiden af skålen, så den lige rør ved cremen. Grunden er, at der ikke må dannes kondensvand. Og det er nu engang nemmere at undgå, hvis du ikke dækker dem.