Det er ikke en langtidsmarinering. En halv times tid er nok, men selvfølgelig sker der ikke noget ved at lade svinemørbraden ligge længere tid i marinaden.
Kom dem i plastikpose beregnet til fødevarer og som er stor nok at rumme mørbraden også.
Kom også brun farin, sojasauce og chiliflager i posen. Bland det godt.
Kom mørbrad i, luk posen, og massér marinaden godt rundt på mørbraden.
Læg posen med indhold i køleskabet i ca. ½ time.
Tænd ovnen på 220° C.
Tag mørbraden op af marinaden, og læg den over i et ovnfast fad med det af marinaden der hænger ved – resten kan bruges i saucen – drys med salt og peber.
Sæt fadet i ovnen – når den er varm – og steg mørbraden i ca. 15 minutter eller til den har en centrumstemperatur på ca. 55° C.
Lad mørbraden hvile i minimum 10 minutters tid. Herefter kan den skæres i tykke skiv
Noter
Det er en smagssag hvad du vil servere til din mørbrad. Den på billedet har jeg anrettet med pommes Anna – den opskrift finder du andet steds her på sitet – dampet broccoli, og en sauce lavet af resten af marinaden, bouillon og fløde og smagt til med salt, peber og paprika.God fornøjelse og velbekomme.