Her får du en lækker opskrift på lammeragout. Det varer ca. en times tid at tilberede retten, alt i alt, og der er mad til fire personer. Lammeragouten serveres med kogte ris.
Fjern sener og synligt fedt, og skær kødet i tern.
Varm olien i en stor gryde, og brun kødet – evt. ad flere gange så det bliver stegt i olie i stedet for kogt i kødsaft. Krydr med salt og peber undervejs.
Stød safranen i en morter, og tilsæt det.
Skyl citronen, og skær den i ultratynde skiver, og kom dem i gryden – de skal ikke pilles op inden servering, de kan sagtens spises.
Tilsæt bouillonen, og lad lammeragouten simre under låg i ca. ½ times tid.
Skær imens squashen i tern og den røde peber i strimler.
Tilsæt squash, peberfrugt og fløde, og lad lammeragouten simre i yderligere 15 minutter til lammekødet er mørt. Tilsæt evt. mere vand hvis du synes ragouten bliver for tør.
Smag til med salt og peber, og drys med lidt hakket persille.