Citron opskrifter

Citron opskrifter

Citron opskrifter – Citroner blev populære i danske køkken fra 1700 tallet, og oprindelig stammer citroner fra nordlige Indien. Citroner bruges som ofte som tilbehør, men en gang imellem er det en form for hovedingrediensen. Det er netop de opskrifter, som du kan se på den side. Det er ikke så mange opskrifter, hvor citron er den vigtigste ingrediens, men her får du dem altså!

Citronfromage – Her er en af de dejligste lille citronkager, der findes nemlig citronfromage. Til denne citronfromage skal du blot bruge et par økologiske citroner, noget husblas, en god portion piskefløde, sukker og æg!

Du kan se retten på billedet!

Citronkage – Når du siger citronkage tænker du måske citronmåne. Det er dog ikke den opskrift du får her, men en almindelig kage lavet på citron. Du kan se andetsteds her på siden for at finde en opskrift på citronmåne.

Her kan du se billedet af citronkagen. Du kan bruge samme opskrift til mange andre ingredienser!

Citronmåne – De siger at det er politiets kendingsmad, og om der er noget om det, hvorvidt en citronmåne er politibetjentenes favoritkage er et åbent spørgsmål. Her får du i hvert fald en opskrift på helt klassisk citronmåne!

Du kan se et billede af vores citronmåne her!

Flere opskrifter med citron

Den side vil blive opdateret løbende med nye opskrifter, hvor den vigtigste ingrediens er citron.