Thailandske retter
Thai mad er blevet rigtig populært i Danmark. Det er egentlig ikke så underligt, da der findes så mange spændende og lækre retter, der går ind under kategorien Thai mad.
Thai mad er kendetegnet ved dets farver, fokus på detaljen, brug af eksotiske og stærke krydderier, og så en brug af ingredienser, der kan være godt for helbredet.
Nedenfor kan du se en liste og få en introduktion til de retter HurtigMums har på menuen.

Sriracha

Stegte nudler
Stegte nudler smager skønt som tilbehør eller som en selvstændig ret med f.eks. stegt kylling, fisk eller skinke i. Men også uden kød, hvis du skal have en kødfri dag

Kylling i grøn karry
Kylling i grøn karry – Thailandsk Grøn karry er nok bedre kendt som Thai Green Curry som retten bliver kaldt på engelsk. Retten stammer oprindeligt fra det centrale Thailand omkring

Pad thai

Thaisuppe med rejer

Wok med kylling
Wok med kylling – Mad tilberedt i wok er hurtig mad, og mad tilberedt i wok smager lækkert, det gør naturligvis mad i wok til hurtigmums. Mad i wok er
Thai mad - der kommer mere
Denne side vil blive opdateret løbende som vi får flere opskrifter på thai mad ind på siden.
Se eventuelt også vores guider til følgende: Japanske madretter, afrikanske retter og italienske retter.