Gryderetter
Gryderetter passer umiddelbart ikke ind i vores koncept med hurtig mad, men vi elsker gryderetter og selvom de oftest tager lang tid at lave, så er det tiden værd, men det er slowfood.
Nedenfor har vi en oversigt over nogle af vores mest populære gryderetter:

Den sorte gryde
Den sorte gryde bliver også kaldt kød i mørke. I bund og grund var det til at starte med bare en sammenkogt ret af ugens rester, så grøntsager, svampe og

Poussin
Poussin smager rigtig lækkert og saftigt. Poussiner er ikke særligt store, og du skal regne med 1 poussin pr. person, for der er ikke ret meget kød på, når først

Boller i karry
Boller i karry er en rigtig dansk klassiker, som de fleste begynder at elske som barn og stadig holder af som voksen. Det er nemt at lave boller i karry,

Oksegrydesteg

Indianergryde

Chili sin carne
Chili sin carne er en vegetarisk og vegansk udgave af den klassiske madret chili con carne som efterhånden er blevet en hyppig genganger i de fleste danske hjem. Denne chili sin carne har fyld af

Osso Buco
Osso buco er oprindeligt en italiensk ret. Navnet betyder ”knoglens hul” – dér hvor marven sidder. Netop marven er en væsentlig del for at osso bucoen skal få den rette smag.

Forloren skildpadde
Forloren skildpadde har for mig altid været noget, vi fik til åbenthusarrangementer. Det blev købt på dåse – rigeligt af dem, for så kunne man altid åbne en dåse mere, hvis

Lammegryde opskrift

Vikingegryde

Risengrød
Risengrød – Julens allervigtigste ret! På loftet sidder nissen, og han kan hænde at blive ondsindet hvis ikke han bliver trakteret med risengrød – i hvert fald i december måned. Derfor

Sammenkogt ret
Sammenkogt ret er, som navnet mere end bare antyder, en ret hvor flere forskellige ingredienser er kogt – stegt eller braiseret – i den samme gryde. Det gør det nemt

Butter Chicken
Butter chicken – Det indiske køkken har for længst vundet mit hjerte. Men hvis jeg skal være helt ærlig, så tror jeg det er en mand, der har opfundet de indiske

Gullash
Gullash – Ifølge mit gamle danske Husmoderleksikon skal gullash – ungarsk gullash – laves på svinekød, men jeg har nu altid fået det med oksekød, og det smager godt, så hvorfor

Chili con carne
Chili con carne – En klassisk stærk ret, der både kan være mild, stærk og meget stærk! Mad skal jo ikke bare være stærk for at være stærk, men mad

Biryani

Skipperlabskovs
Skipperlabskovs er rigtig vinter-simremad. Det er ikke hurtigt, men det er mums. I øvrigt passer det stort set sig selv størstedelen af tiden. Lige en hurtig anbefaling til vintermad: Se

Mørbradgryde
Mørbradgryde opskrift – Mørbrad har altid været en dyr og fin spise til aftensmad, men svinemørbraden er ikke længere så kostbar endda, og den kan række til aftensmad til i

Benløse fugle

Irsk stuvning
Denne side med gryderetter opdateres løbende, som vi får flere og flere gryderetter ind på siden.