Japanske madretter

Det japanske køkken har de sidste 30 år vundet stort indpas i de danske madtraditioner. Særligt har de mange sushi-restuaranter været med til at gøre japanske madretter særligt populære. Der er dog mange andre japanske madretter på menukortet end sushi-retter.

Her kan du se nogle af de japanske retter og opskrifter som du kan finde på HurtigMums.

Sushi

Sushi er nok den ret som de fleste af os danskere har et forhold til, når vi snakker japanske madretter. Du får her opskrifter på hvordan du kan lave makiruller, nigri og uramakiruller. Der er også mange andre muligheder for at lave sushi, men det er vores begrænsede udvalg.

sushi

Ramen

Ramen er en klassisk japansk suppe. Ramen laves med kød, æg og grøntsager, og med denne opskrift tager det cirka 40 minutter at lave. I denne opskrift er der brugt kylling, østershatte og en god portion babyspinat.

Du kan se ramen suppen nedenfor:

ramen

De japanske madretter opdateres løbende

Denne side med japanske madretter opdateres løbende, så hvis retten ikke lige er her lige nu, så kig forbi om et halvt års tid, så kan det være opskriften er her.

japanske madretter