Japanske opskrifter
Det japanske køkken har de sidste 30 år vundet stort indpas i de danske madtraditioner. Særligt har de mange sushi-restuaranter været med til at gøre japanske madretter særligt populære. Der er dog mange andre japanske madretter på menukortet end sushi-retter.
Her kan du se nogle af de japanske retter og opskrifter som du kan finde på HurtigMums.

Tonkatsu
Tonkatsu er en japansk opfindelse. Tonkatsu serveres ofte som en del af et helt måltid med kål, suppe, ris og syltede agurker. Det er en paneret kotelet med tonaktsu sauce

Sushi
Sushi er en japansk delikatesse, der kombinerer eddikekrydret ris med ingredienser som rå fisk, skaldyr, tang og grøntsager. Varianter inkluderer nigiri, maki og temaki. Serveres ofte med sojasovs, wasabi og

Ramen
Lidt om min ramen opskrift Ramen er en japansk suppe med kød og æg og grøntsager, ja, alle mulige skønne råvarer. Den er blevet meget populær inden for de sidste par
De japanske madretter opdateres løbende
Denne side med japanske madretter opdateres løbende, så hvis retten ikke lige er her lige nu, så kig forbi om et halvt års tid, så kan det være opskriften er her.