Skær den i ca. 3 cm brede strimler på den lange led – gerne med en klejnespore.
Skær strimlerne skråt over, så de får en længde på ca. 8 cm.
Skær et lille snit i midten af hver klejne, og træk den ene spids igennem snittet, så klejnen får sin karakteristiske form. (Lige nedenfor er der en lille video, hvor du kan se hvordan det du gør det:)
https://www.youtube.com/watch?v=h-nuqUl819o
Varm palminen op i en gryde ved jævn varme. Du skal kun fylde gryden halvt op med palmin.
Kom forsigtigt 2-3 klejner i den flydende palmin, og kog dem, til de er gyldne – vend dem et par gange undervejs. Hvis klejnerne ikke hurtigt stiger op til overfladen, er din palmin for kold.
Tag klejnerne op, læg dem på fedtsugende papir, og gentag proceduren, til alle klejnerne er kogt.
Noter
Tip: Du kan måle, om palminen er varm nok ved at smide et lille stykke franskbrød i. Bliver det gyldent, er palminen varm nok.