Der er ikke så mange ben i at lave denne form for biscotti. Og det er jo altid hyggelig at bage, at kunne nyde duften brede sig i hele huset og til sidst selvfølgelig at kunne nyde det gode resultat.
Læg mandlerne hele på en bageplade beklædt med bagepapir.
Tænd ovnen på 200° C, og sæt mandlerne i ovnen i ca. 15 minutter – hold lidt øje med dem. De skal kun ristes – ikke brankes. Skru herefter ovnen ned på 175° C, og tag mandlerne ud.
Smelt smørret, og lad det afkøle en smule.
Rør smør, æg og revet citronskal sammen.
Bland mel, sukker, bagepulver, salt og de ristede mandler sammen, og ælt det sammen med smør, æg og citronskal.
Del og form dejen i tre lige store dele, og rul dem til pølser, der er lige så lange som din bageplade/bradepande er bred.
Læg pølserne på bradepanden beklædt med bagepapir, og tryk dem flade, så de er ca. 2½ cm tykke.
Bag dem i ovnen i ca. 25 minutter.
Lad dem afkøle et par minutter på bagepapiret, og skær stængerne med en skarp kniv i fingertykke, skrå skiver.
Sæt dem i ovnen igen, og bag skiverne ca. 15 minutter, til de er gyldne – vend evt. undervejs.