Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Blød nougat opskrift
Den brune, bløde nougat er fremstillet af chokolade, hasselnødder, olie og sukker.
5
fra
3
stemmer
Samlet tid:
45
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Nem
Servings:
4
personer
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
75
g
hasselnøddekerner
▢
100
g
chokolade
85 %
▢
50
g
smagsneutral kokosolie
▢
2
spsk.
brun farin
Sådan gør du
Opvarm ovnen til 180° C.
Rist hasselnøddekerner i den forvarmede ovn i ca. 10 minutter, og lad dem køle af.
Gnid den brune hinde af mellem håndfladerne.
Blend nødderne sammen med farinen, så det bliver til nøddesmør.
Smelt chokolade og olie ved svag varme, og bland nøddesmørret i.
Smag evt. til med mere sukker, inden massen kommes i en lille form beklædt med bagepapir.
Lad det stivne og afkøle i køleskabet.