Chokolade

Chokolade

Chokolade – For nogle er chokolade ren nydelse – for andre er chokolade en videnskab. Vi befinder os et sted imellem de to standpunkter!

Eksklusive chokoladebrands

Der er masser af lækker chokolade i Danmark. Her er nogle af de gode brands at kende:

Plus en masse andre lækre chokoladebrands.

ChokoladekageHvis der er noget der i særlig grad hører sig til i en chokoladekage, så er det naturligvis chokolade.I denne chokoladekage får du en dejlig svampet variant. Der er naturligvis masser af chokolade i, for det er det der gør det til en chokoladekage.

Du kan se et billede af chokoladekagen lige her:

Fyldte chokoladerDet her er en af de sjoveste chokoladeretter jeg kender. Du kan nemlig fylde fyldte chokolader med lige det fyld som du gerne vil. Der findes mange forskellige varianter, og i denne opskrift på fyldte chokolader får du både med nougatcreme, skildpaddecreme og saltkaramel. Du kan naturligvis eksperimentere løs med hvad du godt kunne tænke dig at prøve i dine fyldte chokolader.

Hjemmelavet nutella – Når morgenbrødet skal være rigtig lækkert, så skal det serveres med hjemmelavet nutella. Denne opskrift er meget tæt på originalen, og der er anvendt de 7 “originale” ingredienser. Hjemmelavet nutella bliver naturligvis aldrig det samme som brandet Nutella, men jeg syntes faktisk den her hjemmelavede nutella smager bedre.

Nå ja så tager det kun 25 minutter at lave hjemmelavet nutella!