Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Enchiladas opskrift med kylling
Den opskrift du får her, er med kylling. Kyllingebryst skåret i tern og med en sauce lavet ved hjælp af en konserves – så bliver det nemlig hurtigmums – et par gulerødder, løg og peberfrugt.
4
fra
6
stemmer
Samlet tid:
35
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Nem
Servings:
4
personer
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
6
hjemmelavede majspandekager eller fuldkornstortillaer fra supermarkedet
▢
480
g
kyllingebrystkød
▢
3
forårsløg
▢
2
fed
hvidløg
▢
1
rød peberfrugt
▢
2
store gulerødder
▢
Lidt olie til stegning
▢
1
tsk.
spidskommen
▢
1
stykke
hel kanel
▢
180
g
majskerner
▢
1
dåse flåede tomater
hakkede
▢
240
g
chilibønner fra dåse
brug også lagen
▢
120
g
cheddar
▢
Salt og peber
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200° C.
Skær kødet i tern. I en størrelse, der gør dem nemme at håndtere i en pandekage.
Skær forårsløgene i tynde ringe – også gerne det af det grønne, der ikke er for groft.
Hak hvidløgsfeddene fint.
Skær peberfrugt uden frøstolen i små tern.
Skræl, og riv gulerødderne.
Varm lidt olie i en pande eller wok, og svits kød og grøntsager let.
Tilsæt krydderier, og lad det hele svitse, indtil kødet har fået farve.
Tilsæt majs, flåede tomater og chilibønner, rør rundt, og lad det simre i et par minutter eller fem.
Smag til med salt og peber.
Tag kanelstangen op.
Kom et par skefulde af fyldet i hver pandekage, og rul pandekagerne rundt om fyldet, ligesom når du ruller forårsruller.
Læg pandekagerne i et ovnfast fad med lukningen nedad.
Har du sauce tilbage (sørg for at få brugt alt kødet), så hæld det ud over pandekagerne.
Drys med revet cheddar, og sæt fadet i ovnen i ca. 15 minutter, til osten er smeltet og dine enchiladas er varme.