Men både de retter, som betegnes som junkfood og som fastfood, kan du nemt selv lave. Laver du dine egne nuggets, så kan du lave junkfood om til ”fastfood”. Kyllinge-nuggets er nu ikke særlig hurtigt lavet, for de har godt af at trække, efter de er blevet paneret.
Skær kødet ud i klumper i en størrelse, du synes er passende.
Slå æggene ud i en skål, og pisk dem sammen.
Hæld rasp i en tallerken eller på et stykke madpapir eller stanniol, og bland paprika, salt og peber i.
Vend kyllingestykkerne grundigt i æg og derefter i rasp. Sørg for, at der kommer æg og rasp på alle sider af kødet.
Kom de panerede nuggets i en skål med lidt af raspblandingen i bunden og mellem hvert lag, du lægger i skålen. Hæld det sidste af raspblandingen over, når du har lagt sidste lag.
Sæt skål og indhold tildækket i køleskabet i 3 timers tid.
Varm en pande godt op med smør og olie, og steg den panerede kylling ved middelvarme og i ét lag ad gangen. Steg, til de er gennemstegte og har en gylden farve.