Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Hjemmelavet tomatsalsa
Denne salsa er ikke særligt tyk. Den egner sig fantastisk til at dyppe mexicanske pandekager i, inden de skal rulles om fyldet og gratineres i ovnen.
5
fra 1 stemme
Ret:
Tilbehør
Køkken:
mexicansk
Samlet tid:
35
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Nem
Servings:
4
personer
Calories:
35
kcal
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
1
løg
▢
4
tomater
▢
6
fed
hvidløg
▢
4
tørrede chilier – f.eks. ancho eller guajillo
▢
1½
dl
hønse- eller kyllingebouillon
▢
1
lille bundt koriander
▢
Salt
Sådan gør du
Pil løget, og skær det i kvarter.
Skyl tomaterne, og skær også dem i både – fjern rester af stilk og blomst.
Pil hvidløgsfeddene.
Bring løg, tomater, hvidløgsfed og de tørrede chilier i kog i så meget bouillon, at det lige dækker.
Kog i 15 minutter.
Blend det sammen med den skyllede koriander.
Kør det gennem en finmasket si, og smag til sidst til med salt.
Næringsindhold pr. servering
Kalorier:
35
kcal
|
Kulhydrat:
8
g
|
Protein:
1
g
|
Fedt:
0.3
g
|
Mættet fedt:
0.1
g
|
Flerumættet fedtsyre:
0.1
g
|
Enkeltumættet fedtsyre:
0.04
g
|
Natrium:
8
mg
|
Kalium:
338
mg
|
Fiber:
2
g
|
Sukker:
4
g
|
Vitamin C:
19
mg
|
Calcium:
21
mg
|
Jern:
0.4
mg