Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Kyllingeburger med hakket kyllingekød
Er du mere til hakket kød, får du her opskriften på min favoritkyllingebøf.
Ingen anmeldelser
Ret:
aftensmad, Forret, Hovedret
Forb. tid:
10
minutter
minutter
Tilb. tid:
10
minutter
minutter
Samlet tid:
20
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Nem
Servings:
4
personer
Calories:
137
kcal
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
1
forårsløg
▢
1
lille fed hvidløg
▢
1
tsk.
frisk revet ingefær
▢
250
g
hakket kyllingekød
▢
Olie til stegning
▢
Salt og peber
Sådan gør du
Skyl forårsløget, og fjern det øverste kedelige stykke af toppen samt rødder og evt. det yderste lag af løget – det er tit sejt.
Skær forårsløget i fine skiver.
Pil hvidløgsfeddet, og hak det fint.
Skræl ingefæren, og riv den.
Bland det hakkede kyllingekød med forårsløg, hvidløg, ingefær samt salt og peber, og rør det grundigt sammen.
Form farsen til 4 store, flade bøffer, og steg dem i olien, til de er gennemstegte – 3-4 minutter på hver side.
Noter
Tip: Kyllingebøfferne smager godt med mango og ristede nøddeflager.
Næringsindhold pr. servering
Kalorier:
137
kcal
|
Kulhydrat:
1
g
|
Protein:
12
g
|
Fedt:
9
g
|
Mættet fedt:
3
g
|
Flerumættet fedtsyre:
2
g
|
Enkeltumættet fedtsyre:
4
g
|
Transfedtsyre:
1
g
|
Kolesterol:
47
mg
|
Natrium:
44
mg
|
Kalium:
130
mg
|
Fiber:
1
g
|
Sukker:
1
g
|
Vitamin C:
2
mg
|
Calcium:
10
mg
|
Jern:
1
mg