Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Marinara sauce opskrift
Vi bruger marinara sauce sammen med kødboller og spaghetti eller oven på cannelloni. Her får du opskriften på den velsmagende sauce.
5
fra
2
stemmer
Samlet tid:
20
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Nem
Servings:
4
personer
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
1
dåse flåede
hele tomater
▢
7
fed
hvidløg
▢
½
dl
olivenolie
▢
1
lille
tørret, rød chilipeber eller et drys chiliflager
▢
1
bdt.
frisk basilikum eller ¼ tsk. tørret oregano
▢
Salt
Sådan gør du
Hæld tomaterne i en stor skål, og mas og mos dem med en ske eller med dine bare næver i bedste Jamie Oliver-stil.
Hæld vand i dåsen, og kør det rundt, så du får en slags tomatjuice.
Pil hvidløgsfeddene, og skær dem i tynde skiver.
Svits dem i olien – ikke brune, kun svitse.
Tilsæt de knuste tomater, tomatjuicen, chilipeberen eller chiliflager og tørret oregano eller den friske basilikum (hel) og lidt salt.
Lad basilikummen flyde rundt i overfladen, til den bliver gennemvædet af saucen af sig selv.
Lad saucen simre i ca. 15 minutter.
Fjern chilipeberen – hvis du ikke har brugt chiliflager – og basilikummen.
Smag til.