Pisk smør, sukker og marcipan sammen i røremaskinen – eller ælt det, men det tager lang tid. Du kan selvfølgelig også bruge håndmikseren.
Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk imellem hvert.
Vend melet i dejen.
Hæld dejen ud i en springform (20-22 cm), og bag den i ovnen i ca. 35-40 minutter.
Lad mazarinkagen køle af, og vend den ud med bunden opad på et fad.
Hak 2/3 af chokoladen, og lad den smelte over vandbad.
Hak imens den sidste 1/3 af chokoladen.
Tag gryden af varmen, og rør den ikke smeltede chokolade i den smeltede chokolade.
Smør chokoladecremen på kagen, der stadig ligger med bunden opad, og lad chokoladen stivne.
Noter
Skal der pynt på kagen – hakkede pistacienødder, mandler eller nødder – så drys dem på, inden chokoladen er stivnet.PS: Har du kun smagt mazarinkage købt i supermarkedet, så har du noget til gode.