Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Patatas con chorizo (kartofler med pølse)
5
fra 1 stemme
Ret:
aftensmad, Hovedret
Køkken:
Italiensk
Sværhedsgrad:
Nem
Servings:
4
personer
Calories:
102
kcal
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
2
mellemstore kartofler
▢
Lidt tørrede krydderurter og/eller krydderier – basilikum
timian, paprika eller lignende
▢
4
skiver
fast gedeost
▢
8
skiver
spansk pølse
▢
Lidt frisk grønt – her er brugt rucolasalat
▢
8
oliven
▢
8
pinde til pindemadder
Sådan gør du
Kog kartoflerne, lad dem køle af, og skær dem herefter i tykke skiver.
Drys med tørrede krydderurter/krydderier.
Halver gedeostskiverne, og læg ½ skive på hver kartoffelskive.
Rul 1 pølseskive rundt om det friske grønne.
Top med en oliven, og stik en pind igennem, så det hele holdes samlet.
Næringsindhold pr. servering
Kalorier:
102
kcal
|
Kulhydrat:
19
g
|
Protein:
3
g
|
Fedt:
2
g
|
Mættet fedt:
1
g
|
Flerumættet fedtsyre:
0.2
g
|
Enkeltumættet fedtsyre:
1
g
|
Transfedtsyre:
0.01
g
|
Kolesterol:
2
mg
|
Natrium:
148
mg
|
Kalium:
457
mg
|
Fiber:
3
g
|
Sukker:
1
g
|
Vitamin C:
21
mg
|
Calcium:
19
mg
|
Jern:
1
mg