På billedet har jeg serveret bøfferne med pestokartofler, pestosmør og lidt salat, men du kan også servere med pommes frites og bearnaisesovs eller hvidløgs-/kryddersmør og dampede grøntsager.
Kog kartoflerne møre i let saltet vand – ca. 20 minutter. Hvis skrællen er fin, behøver du ikke at skrælle dem. Det sparer både tid, formindsker madspild og forhindrer vitaminer i at gå tabt.
Rør smørret blødt med 1 spsk. pesto, og sæt det på køl, til det skal bruges.
Krydr bøfferne med salt og peber.
Brun dem ved kraftig varme på begge sider.
Steg dem i olie og smør, til de er som ønsket – se herunder. Vend gerne flere gange undervejs, og hæld stegefedt over dem med en ske.
Lad bøfferne hvile, mens du laver kartoflerne færdig.
Hæld vandet fra kartoflerne, og lad dem dampe tørre ved at sætte dem på den stadig varme kogeplade.
Kom 2 spsk. pesto i og vend rundt.
Noter
Servér bøfferne med en klat pestosmør og lækre pestokartofler.