Go Back
+ servings
Kogt skinke

Kogt skinke – opskrift

Men billigt eller dyrt, det smager dejligt, det er nemt at lave, og det er også forholdsvist hurtigt at tilberede – det passer stort set sig selv, så du har tid til at tage dig af tilbehøret.
5 fra 1 stemme
Samlet tid: 1 time 15 minutter
Sværhedsgrad: Middel
Antal: 6 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Tag nettet af skinken. Vær lidt varsom, det kan hænge godt fast, så der ryger kød med af, hvis du bare flår til.
  • Læg skinken i en passende gryde, og hæld så meget koldt vand ved, at det dækker.
  • Kom peberkorn og laurblade i gryden, læg låg på, og sæt den over ved høj varme.
  • Skru ned for varmen, når vandet koger, og lad skinken simre i 40 minutter – skum undervejs suppen med en hulske.
  • Tag gryden af varmen, men lad låget blive på, og lad skinken stå i suppen i 20 minutter. Suppen kan bruges som fond til en sovs.