Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Rødbedechips
Rødbedechips er en tredje måde at bage rødbeder på. De smager skønt som en snack, men også godt som tilbehør til flæskestegen.
5
fra 1 stemme
Samlet tid:
30
minutter
minutter
Sværhedsgrad:
Nem
Servings:
4
personer
Author:
Beate Grandahl
Opskriftstilstand
Undgå at skærmen går ud mens du laver opskriften.
Ingredienser
▢
Rødbeder – så mange du synes
I kan spise
▢
Olivenolie
▢
Salt
Sådan gør du
Tænd ovnen på 225° C, over- og undervarme.
Skræl rødbederne, og skær dem i ultratynde skiver – brug f.eks. et mandolinjern eller foodprocessoren.
Vend skiverne i olie, og bred dem ud på en bageplade beklædt med bagepapir – de må ikke ligge i lag.
Bag rødbedechipsene i ca. 15-20 minutter, til de bliver sprøde. Vend dem gerne, når ca. halvdelen af tiden er gået.